Het vinden van uw volgend project is onze missie!

Meet the team

Seppe Dijckmans

Seppe Dijckmans

Account Manager

De expert in het opstellen van een goed zoekprofiel. Met zijn 4 jaar lange ervaring in het detecteren van overheidsopdrachten, in zowel België en Nederland voor grote en kleine bedrijven, is hij de ideale man om ook uw bedrijf bij te staan in de zoektocht naar Tenders. 

sentigrate

Sentigrate

Development Team

Het team van Sentigrate zorgt voor een applicatie die niet alleen goed werkt , maar ook voor de nodige support. Data analyseren en deze op een menselijke manier weergeven zijn hun specialiteiten.

Wouter Cools

Wouter Cools

Consultant

Wouter specialiseerde zich in overheidsopdrachten en ondersteuning van (gesubsidieerde) overheden en bedrijven op vlak van aankopen in de meest brede zin van het woord.

Vragen omtrent een opdracht? Neem dan zeker contact op.

Missie & Visie

Missie

De missie van Tender-Alert is alle bedrijven, groot en klein , toegang te geven tot een efficiënt systeem om overheidsopdrachten op te volgen. Dit door middel van verschillende prijsformules aan te bieden, die transparant worden weergegeven op onze website.  

 

We willen bedrijven op alle vlakken ondersteunen en stellen experts ter beschikking indien gewenst.

Visie

Webapplicaties moeten gemaakt worden door de bedrijven die ze dagelijks gebruiken. Zo kunnen zij op een optimale manier gebruik maken van de tool waar ze een jaarlijkse fee voor betalen. Bij Tender-Alert willen we dan ook niets liever dan deze app samen met onze klanten verder te ontwikkelen.

 

Heb je een idee? Of wens je samen te werken? Neem dan contact op!

Informatie over Overheidsopdrachten

Dagelijkse nieuwe opdrachten in jouw mailbox?

Ontdek hoe het Tender-Alert platform werkt en ontvang dagelijks de publicaties die voor jou belangrijk zijn. 

Verlies geen tijd meer met het zoeken naar overheidsopdrachten.

Gratis Proef