“Tender-Alert creëer een zoekprofiel in 3 minuten en start met het vinden van aanbestedingen.” 

Tender alert is een platform dat alle informatie omtrent openbare aanbestedingen ter beschikking stelt. Je wordt op het juiste moment op de hoogte gebracht van een opdracht, zodat jouw tijd kan gaan naar het opmaken van de offerte. Alle informatie omtrent uw ideale project vind je bij Tender-Alert, van vooraankondiging tot de gunning van het project. 

 

 De databank die we aanbieden omtrent openbare aanbestedingen is de meest complete databank in België, waar je op basis van filters alle informatie kan terug vinden die je wenst.

Platform voor aanbestedingen

platform overheidsopdrachten

Kies een formule

Geen idee welke formule het beste bij jouw bedrijf past? Geen probleem, contacteer ons en wij helpen je graag verder.

platform overheidsopdrachten

Registreer je

Dit duurt slechts enkele minuten. Je kan meteen aan de slag en kan het online platform voor aanbestedingen ontdekken.

platform overheidsopdrachten

Krijg onmiddellijk toegang tot de app

Na het registratieproces krijg je onmiddellijk toegang tot de webapplicatie en krijg je een overzicht van alle openbare aanbestedingen. Heb je vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

platform overheidsopdrachten

Stel de juiste filters in

Laat ons weten in welke regio je actief bent en wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn. Ons systeem zoekt de juiste aanbesteding. Het Tender-Alert team staat steeds voor je klaar bij het kiezen van de juiste filters .

platform overheidsopdrachten

Ontvang dagelijks een alert bij een nieuw project

Voor de filters die je hebt ingesteld, ontvang je een alert e-mail. In de e-mail staat een korte omschrijving van het project en een link naar de webapplicatie waar je alle info omtrent de opdracht zal terug vinden.

platform overheidsopdrachten

Versla je concurrenten

Zet jezelf schrap voor het uitvoeren van nieuwe en uitdagende projecten. Start met het vinden van de juiste openbare aanbestedingen.

8 Redenen om voor Tender-Alert te kiezen

Het bespaart je tijd

De zoekfilters zijn zo makkelijk in te stellen en te wijzigen dat het een plezier is om mee te werken. Alle info omtrent een opdracht met 1 muis klik. Opzoekingen in de databank zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze unieke applicatie.

Je mist nooit nog een overheidsopdracht

Alle openbare aanbestedingen die in België worden gepubliceerd staan op Tender-Alert. Stop met zoeken, start met vinden! 

Sneller en makkelijker de markt analyseren

Je krijgt toegang tot een databank met alle openbare aanbestedingen. Al de info omtrent lopende en gedane projecten vind je terug op het platform.

Uniek platform voor overheidsopdrachten

Tender Alert is niet gemaakt door de overheid, maar door ondernemers voor ondernemers. Heb je een idee om ons platform voor aanbestedingen te verbeteren, laat het ons zeker weten.

Free Market opdrachten​

Tender-Alert maakt het ook mogelijk om te filteren op aanbestedingen onder de Nationale publicatiedrempel. Dit zijn kleine projecten die niet gepubliceerd moeten worden. Dit is ongezien in België.

Het Tender Alert support team

Wij staan steeds klaar om je te helpen bij het gebruik van de tool en  bij het instellen van de juiste filters.

Krijg inzicht in je concurrentie

Weet wanneer een opdracht gegund wordt en wie de uiteindelijke winnaar is.

Je bent klaar voor de toekomst

Dankzij een steeds groeiende web applicatie , krijg je in de toekomst nog meer inzicht bij het uitvoeren van openbare aanbestedingen en zullen er nog meer opdrachten uit andere landen jouw richting uitkomen.

Zou je graag bepaalde zaken ontwikkeld zien op Tender-Alert, laat het ons zeker weten!

Bekijk het potentieel voor jouw bedrijf!

demonstratie platform overheidsopdrachten

Openbare Aanbestedingen