“Tender-Alert creëer een zoekprofiel in 3 minuten en start met het vinden van overheidsopdrachten” 

Tender alert is een platform dat alle informatie omtrent overheidsopdrachten ter beschikking stelt. Je wordt op het juiste moment op de hoogte gebracht van een opdracht, zodat jouw tijd kan gaan naar het opmaken van de offerte. Alle informatie omtrent uw ideale project vind je bij Tender-Alert, van vooraankondiging tot de gunning van het project. 

 De databank die we aanbieden omtrent overheidsopdrachten is de meest complete databank in België, waar je op basis van filters alle informatie kan terug vinden die je wenst.

 

Start met het vinden van overheidsopdrachten

Kies een formule

We hebben enkele formules gecreëerd. Zo kan je zelf een keuze maken. Heb je geen nood aan begeleiding ga dan voor het 'Basic' pakket en ga meteen van start. Heb je graag dat een expert het zoekprofiel mee opstelt neem dan contact op. We helpen je graag verder.

Registreer je

Met de 'Basic' formule ga je meteen van start. Je krijgt toegang tot enkele tutorial video's om optimaal gebruik te maken van het platform. Met de 'Pro' of 'Enterprise' formule registreer je eerst je bedrijf vervolgens neemt een account manager contact op voor een intake gesprek.

Krijg toegang tot de app

Krijg toegang tot een unieke applicatie voor het opvolgen van Belgische en Nederlandse overheidsopdrachten. Alle informatie omtrent de opdracht vind je terug op het online platform. Je vindt er alle info om de opdracht uit te kunnen voeren.

Stel de juiste filters in

Laat je bij staan door een expert en mis nooit nog een overheidsopdracht. Onze experts hebben kennis van de Belgische en Nederlandse markt en staan steeds paraat om hun kennis te delen.

Alert email

Voor de filters die je hebt ingesteld, ontvang je een alert e-mail. In de e-mail staat een korte omschrijving van het project en een link naar de webapplicatie waar je alle info omtrent de opdracht zal terug vinden.

Versla je concurrenten

Zet jezelf schrap voor het uitvoeren van nieuwe en uitdagende projecten. Start met het vinden van de juiste overheidsopdrachten.


8 Redenen om voor Tender-Alert te kiezen

bespaar tijd - zoeken naar overheidsopdrachten

Het instellen van het zoekprofiel is zeer makkelijk en kan gebeuren door een expert. Alle info omtrent een opdracht met 1 muis klik. Opzoekingen in de databank zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze unieke applicatie.

inzicht in je concurrentie

Weet wanneer een opdracht gegund wordt en wie de uiteindelijke winnaar is.

Overzicht aan overheidsopdrachten

Je krijgt toegang tot een databank met alle overheidsopdrachten. Al de info omtrent lopende en afgelopen projecten vind je terug op het platform. Het analyseren van de markt was nog nooit zo gemakkelijk.

Free Market opdrachten​

Tender-Alert maakt het ook mogelijk om te filteren op overheidsopdrachten onder de Nationale publicatiedrempel in België. Dit zijn 'de' kleine projecten die niet gepubliceerd moeten worden.

Mis nooit nog een overheidsopdracht

Alle overheidsopdrachten die in België en Nederland worden gepubliceerd staan op Tender-Alert. Stop met zoeken, start met vinden!

Het Tender-Alert team

Wij staan steeds klaar om je te helpen bij het gebruik van de tool en bij het instellen van de juiste filters. Laat het echte werk doen door onze experten.

Uniek platform voor overheidsopdrachten

Tender Alert is niet gemaakt door de overheid, maar door ondernemers voor ondernemers. Heb je een idee om ons platform voor overheidsopdrachten te verbeteren, laat het ons zeker weten.

Je bent klaar voor de toekomst

Dankzij een steeds groeiende web applicatie , krijg je in de toekomst nog meer inzicht bij het uitvoeren van overheidsopdrachten en zullen er nog meer opdrachten uit andere landen jouw richting uitkomen.

Bekijk het potentieel voor jouw bedrijf!

demonstratie platform overheidsopdrachten

Waarom overheidsopdrachten opvolgen met Tender-Alert?

Laat je zoekprofiel opstellen door een expert.

Met onze 'Pro' en 'Enterpise' formules kan je steeds rekenen op de ondersteuning van een Expert. Hij staat je bij als er vragen zijn omtrent de applicatie. Maar helpt vooral met het opmaken van een goed zoekprofiel. Zo ben jij zeker dat elke opdracht gedetecteerd wordt.

Gebruik van CPV-codes en Trefwoorden

Bij Tender-Alert maken we gebruik van CPV-codes. Dit zijn activiteiten codes opgesteld door Europa. Indien een aanbestedende dienst in Europa een project publiceert moeten zij dit linken aan 1 of meerdere CPV codes. Om er zeker van te zijn dat je geen projecten mist, is het ook mogelijk om zelf trefwoorden op te geven.

Uniek platform voor overheidsopdrachten

Het platform is zeer gebruiksvriendelijk. Al de informatie omtrent lopende overheidsopdrachten en afgelopen opdrachten kan je terug vinden op het platform. Het zoekprofiel kan je steeds zelf raadplegen, aanpassen of uitbreiden.

Een Alert Email bij een nieuw project

Indien er een match is met het opgestelde zoekprofiel wordt je via een alert email op de hoogte gebracht. Deze worden verstuurd nog voor de werkdag begint. Zo start jij jouw dag met een voorsprong.

Top Artikels

Procedures

Overzicht procedures overheidsopdrachten Alvorens een overheidsopdracht formeel te kunnen opstarten, moet de aanbesteder de plaatsingsprocedure kiezen en moet deze (afhankelijk van de omvang van de opdracht) worden goedgekeurd.    De verschillende procedures die een aanbestedende dienst mag gebruiken zijn gekoppeld aan de wetgeving en aan de sectoren.  Meer info omtrent de drempelbedragen in België ,

Read More »

Wetgeving

Wetgeving overheidsopdrachten Wanneer de overheid bepaalde diensten, leveringen, werken wil bestellen bij ondernemingen, dan moet zij de regelgeving voor overheidsopdrachten naleven. De overheid moet rekening houden met regels, drempelwaarde en procedures, waarbij u samen met andere ondernemingen meedingt naar een opdracht. Wet overheidsopdrachten België De Belgische wetgeving overheidsopdrachten is gebaseerd op Europese regelgeving. Die regelgeving

Read More »

Drempelbedragen

Drempelbedragen overheidsopdrachten 2021 Drempelbedragen overheidsopdrachten Europa Bij de plaatsing van een overheidsopdracht moet de aanbesteder rekening houden met de Europese drempelbedragen. Deze geven aan of de opdracht al dan niet onderworpen is aan het Europees regime.   Deze Europese drempels zijn in feite internationale drempels, die sinds 1 januari 1996 zijn op basis van een

Read More »

Onze Blog.

Dagelijkse nieuwe opdrachten in jouw mailbox?

Ontdek hoe het Tender-Alert platform werkt en ontvang dagelijks de publicaties die voor jou belangrijk zijn. 

Verlies geen tijd meer met het zoeken naar overheidsopdrachten.

Gratis Proef